Tuesday

Λάκης... Ένας αριστερός Mr 70

Ας κάνουμε σάτιρα λοιπόν..

Τι διαφορά έχει αυτός ο Λάκης...




















Από αυτόν....







Η βασική διαφορά είναι 1: Τα νούμερα της AGB.

Η διαφορά αυτή δημιούργησε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που κάνει την εκπομπή του ο γνωστός σατιρικός συγγραφέας και στην θεματολογία που επιλέγει να σατιρίζει - σχολιάζει - παίρνει θέση - κάνει ρεπορτάζ.
Μία από τις αλλαγές είναι ότι τότε έκανε σάτιρα..τώρα λέει ότι κάνει σάτιρα..Μία δεύτερη είναι ότι τότε έκανε μόνο σάτιρα..τώρα κάνει και πολιτική, κάνει και ρεπορτάζ, κάνει και σχόλια γύρω από οτιδήποτε διαδραματίζεται στην επικαιρότητα.
Η ερώτηση είναι γιατί;;
Γιατί να πρέπει εγώ και ο κάθε τηλεθεατής να βλέπω κάθε Τρίτη τον Λάκη να προβάλει τις αριστερές του ανησυχίες και να κατακρίνει δεξιούς , καντροδεξιούς, κεντροαριστερούς κάνοντας παράλληλα δημοσιογραφία ''αν και εκείνος λέει ότι δεν κάνει'', και κριτική σε οτιδήποτε λαμβάνει χώρα στον καθημερινό τηλεοπτικό κόσμο μας; Μήπως η σάτιρα είναι όλα αυτά; Οι εκατοντάδες χειροκροτητές που κατακλύζουν κάθε Τρίτη το στούντιο που διαδραματίζεται η εν λόγω εκπομπή, άραγε συμφωνούν με όλα αυτά; Είναι όλοι των ιδίων πιστεύω και φρονημάτων με αυτά του κ. Λάκη, ή μήπως ψάχνουν κάποιο τρόπο για να ''ξεχαστούν'' από την καθημερινότητα;
Είναι σάτιρα το να εκμεταλεύεσαι το ταλέντο να κάνεις κάποιον να γελά και να περνάς υποκινούμενα μηνύματα στον κόσμο μέσα απ' αυτό; Είναι σάτιρα το να παίρνεις αποφάσεις για το ποιος φταίει και ποιος όχι για επίκαιρες υποθέσεις που αφορούν την Δικαιοσύνη; Μπορείς να λές αφθέρετα την αποψή σου σε μια τέτοια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης;
Τα σχόλια δικά σας..

1 comment:

Anonymous said...

Φίλε τρομερό το σχολιό σου για τον ΜΕΓΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΛAKH. Πέτυχα το site σου τυχαία και μου φαίνεται οτι έχει μέλλον. Καλή επιτυχία και θα σε παρακολουθώ στενά.