Thursday

Ο ηδονοβλεψίας και τα εκατομμύρια..

..Έχει περάσει καιρός από τότε που άρχισε το όνομα του να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα.

Καθημερινώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης φιλοξενούσαν τον γνωστό δημοσιογράφο - παρουσιαστή ψυχαγωγικής εκπομπής, φιλοξενώντας παράλληλα και τους ισχυρισμούς του για τα όσα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη αλλά και στην δικαιοσύνη αργότερα.
Αρχικά προσπάθησε να καλύψει το θέμα των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, λέγοντας ότι του το μεταβίβασε η οικογένεια Λασκαρίδη. Η οικογένεια την επομένη μέρα προέβη σε ανακοίνωση ότι ουδεμία ανάμειξη και ουδέποτε μεταβίβασε το εν λόγω ποσό στον κ. Αναστασιάδη. Ο δεύτερος με την σειρά του βλέποντας ότι η ανακοίνωση δεν του άφηνε περιθώρια να συνεχίσει να παίζει με την συγκεκριμένη οικογένεια, ανακοίνωσε ότι ανέφερε το όνομα της οικογένειας αυτής από αμηχανία. Από τι; Από αμηχανία. Από την πίεση της στιγμής. Του ξέφυγε. Δεν το' θελε..

Και το θέατρο συνεχίζεται..
Τώρα ισχυρίζεται και επίσημα πλέον με κατάθεση του στην δικαιοσύνη ότι το ποσό το μάζεψε ευρώ-ευρώ για να σώσει την εφημερίδα απ' τα "δόντια" του Μάκη..
Ευρώ-Ευρώ.. Όσα ευρώ και να μαζέψουμε εκατοντάδες Έλληνες, 5.5 εκατομμύρια δεν θα βγάλουμε...

Και το θέατρο συνεχίζεται..
"Δεν έδωσα εγώ το dvd στην κυβέρνηση.." Ενώ όλοι τον φωτογραφίζουν σαν κομιστή. Η κυβέρνηση, οι δημοσιογράφοι (όσοι ακόμα χρησιμοποιούν το στόμα τους για να μιλάνε)..Περιμένουμε και την δικαιοσύνη, όταν καταφέρει να βγάλει αυτό το περιβόητο κατηγορητήριο.

Και το θέατρο συνεχίζεται..
"Δεν έγινε κανενός είδους μοντάζ στο dvd της κ. Τσέκου από το "Πρώτο Θέμα", και δεν μας έδειξε το dvd, αλλά μας το περιέγραψε.." Ενώ η κ. Τσέκου καταγγέλλει ότι της κλάπηκε το υλικό όταν τους το παρουσίαζε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". Και ενώ η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι από εκείνον παρέλαβε το οπτικοακουστικό υλικό.

Και εγώ γράφω..
Από πότε η δικαιοσύνη είναι τόσο ανθεκτική; Αν έπιαναν έναν "ανώνυμο" Έλληνα πολίτη με 5,5 εκατομμύρια ευρώ, σε πιο κελί του Κορυδαλλού θα βρισκόταν; Μπορεί ο καθένας να κλέβει προσωπικό οπτικοαστουστικό υλικό από ανυποψίαστους πολίτες ή καταγγέλλοντες; Υπάρχει καμία δικαιολογία όταν αποκαλείσαι ψευδή στοιχεία για την καλυτέρευση της δικής σου θέσης, και όταν αυτά καταρρίπτονται πανηγυρικά; Μπορεί ο καθένας να κομίζει προσωπικό οπτικοακουστικό υλικό σε κυβερνητικά πρόσωπα;
Αυτός ο άνθρωπος ακόμα κάνει εκπομπές, ακόμα είναι εκδότης, ακόμα ακούγεται η θέση του για όλα αυτά μέσα από χιουμοριστικά καρτούνς, ακόμα ηδονίζεται βλέποντας τις χορεύτριες του να λικνίζονται στον ρυθμό της παραπληροφόρησης του.

Φυσικά ηθικό πρόβλημα δεν υπάρχει για τον συγκεκριμένο. Φυσικά και δεν αισθάνεται την ανάγκη να αποσυρθεί από όποια δημόσια του εμφάνιση ή τοποθέτηση, μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Πάμε καλά τώρα; Στην Ελλάδα βρίσκεσαι. Στην Ελλάδα πάντα είσαι αθώος. Και μέσα και έξω. Πάντα έχεις το δικαίωμα να παραπληροφορείς, να ψευδορκείς και να επαυξάνεις. Πάντα.. Όσο σου δίνεται η ευκαιρία.. Όσο σου δίνεται το βήμα... Όσο σε ακολουθεί η ηδονή του μικροφώνου και της κάμερας.. Όσο..

1 comment:

Anonymous said...

ωρα μηδεν, κυριολεκτικα! Δεν ιδρώνει το δεν αυτάκι τους, όσο δεν ιδρώνει και το δικό μας!