Friday

Πρόταση Μομφής.... Πράξη εντυπωσιασμού


Γράφει ο: sharpshooter




Σήμερα αναμένεται στην Βουλή να καταψηφιστεί από την κυβέρνηση η πρόταση μομφής που υπέβαλε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μέχρι τα μεσάνυχτα οι βουλευτές της Κυβέρνησης θα απορρίψουν με την ψήφο τους το εν λόγω εγχείρημα της αντιπολίτευσης.
Σκέφτομαι λόγους για τους οποίους έγινε η εν λόγω κίνηση από τον Γεώργιο Παπανδρέου και κάπου δεν υπάρχει μια συνέχεια στην σκέψη. Ήξερε απ' την αρχή την κατάληξη της συγκεκριμένης πρόταση μομφής που κατέθεσε όπως και την προηγούμενης που είχε καταθέσει άλλωστε.
Ποιος ο σκοπός αυτής της κίνησης; Ο εντυπωσιασμός; Να καθυστερήσει να ψηφισθεί το Νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό για μερικές μέρες στη Βουλή; Για να πούμε όλοι...το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ;
Μάλλον ένα κράμα των όσων με προβλημάτισαν. Κάτι η κίνηση εντυπωσιασμού, κάτι το Νομοσχέδιο που έχει δυσαρεστήσει πολλούς, κάτι ότι πρέπει και εμείς να αρχίσουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες μιας και νιώθουμε την ανάσα του Τσίπρα πίσω μας, κάτι και η ενότητα που δεν έχουμε και βρήκαμε ευκαιρία να την προβάλουμε, μας κάνουν πρόταση μομφής..

Καλά εμείς όλοι περιμέναμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να καταθέσουμε πρόταση δυσπιστίας της Κυβερνητικής Πολιτικής; Αυτό το καταθέτει ο Έλληνας κάθε μέρα στη δουλεία του, στους δρόμους, στα καφενεία, στις πλατείες.. Μια πρόταση δυσπιστίας των πολιτών που αναθερμαίνοντας την, με το καιρό, μπορεί κάτι να αλλάξει.. Γιατί από την πρόταση μομφής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ...πολύ φασαρία για το τίποτα...

No comments: