Thursday

Πάλι ενημερωθήκαμε..για τα συλλαλητήρια




Χτες ήταν ημέρα συλλαλητηρίων για ένα εθνικό θέμα που πολλές πολιτικές έδειξαν αδυναμία να το λύσουν. Ένα θέμα που αφορά όλους εμάς τους Έλληνες, ένα θέμα που έχει ταλαιπωρήσει όλους εμάς τους Έλληνες, ένα θέμα που έχει εξοργίσει όλους εμάς τους Έλληνες..
Μια μεγάλη μερίδα πολιτών της Θεσσαλονίκης παρέστη στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του κ. Άνθιμου και του Νομάρχη κ. Ψωμιάδη και στην 2η εκδήλωση του ΛΑ.Ο.Σ.
Έδωσε ένα μήνυμα χτές η Θεσσαλονίκη. Μήνυμα πατριωτισμού, εθνικής υπερηφάνειας και δυσαρέσκειας σε σχέση με τους πολιτικούς χειρισμούς των 2 μεγάλων κομμάτων στο θέμα της ονομασίας των Σκοπιανών.
Η τηλεόραση χτες στα απογευματινά κεντρικά δελτία ειδήσεων που μετέδωσε το θέμα των συλλαλητηρίων στη Θεσσαλονίκη, ήταν η κλασική τηλεόραση που όλοι ξέρουμε. Καμία αναφορά στις ομιλίες, καμία αναφορά στα συνθήματα των πολιτών, καμία αναφορά στην ουσία του πράγματος. Γιατί και τι έκανε τόσες χιλιάδες ανθρώπων να ξεχυθούν στους δρόμους; Δεν αναρωτήθηκε κανένας; Κανένας παρουσιαστής; Κανένας δημοσιογράφος; Κανένας τηλεοπτικός σχολιαστής; Τίποτα; Όλοι αυτοί μήπως τρελάθηκαν;
Τα θέματα όμως που απασχόλησαν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων για το θέμα των συλλαλητηρίων ήταν άλλα: Πόσο κόσμο είχε το συλλαλητήριο του ΛΑ.Ο.Σ; Πόσο κόσμο είχε του κ Άνθινου; Πού ήταν οι περισσότεροι; Γιατί αποχώρησε ο κ Ψωμιάδης απ΄το γήπεδο;
Ρε παιδιά έλεος..Έως πότε;; ΈΛΕΟΣ.

1 comment:

Anonymous said...

http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?p=56751&sid=dbb199457d3ea33288caa95380026b35#56751