Wednesday

Υπο έλεγχο η πυρκαγιά στα Γλυκά Νερά, σε ύφεση η φωτιά στη Βόρεια Εύβοια


--Υπό πλήρη έλεγχο είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (06/08) στα Γλυκά Νερά, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα χωράφι που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σπίτια και η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται για εμπρησμό ή για ανθρώπινο λάθος καθώς είναι η τέταρτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, που ξεσπάει φωτιά στα Γλυκά Νερά.

Οι δυνάμεις της Π.Υ. περιόρισαν την πυρκαγιά σε μάντρα όπου βρίσκονταν παλαιά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να καουν 20 περίπου από αυτά ενώ από αέρος επιχειρούσαν δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

--Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που είχε εκδηλωθεί τη Τρίτη (05/08) στη βόρεια Εύβοια, σε δασική έκταση κοντά στα χωριά Λιχάδα και Αγιος Γεώργιος.

Σύμφωναμε τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται πολύ υψηλός και την Πέμπτη, στις περιοχές Αθηνών, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, Πειραιώς, Βοιωτίας, Κορινθίας, Ευβοίας, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Ικαρίας και Κυκλάδων.

No comments: