Monday

Η επόμενη μέρα της τραγωδίας στη Σαντορίνη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική, ο άνδρας που το απόγευμα της Κυριακής (03/08) που σκότωσε και ύστερα αποκεφάλισε τη σύζυγό του, στο χωριό Βουρβούλος της Σαντορίνης.

--Εκτός κινδύνου, νοσηλεύονται οι δύο γυναίκες γιατροί, θύματα του δράστη στην προσπάθειά του να διαφύγει της αστυνομίας.

Ο 31χρονος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα καθώς έφερε τραύματα από τις σφαίρες των αστυνομικών που τον καταδίωκαν και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Όπως αναφέρουν οι γιατροί του νοσοκομείου, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

--Αντίθετα, σταθερή είναι η κατάσταση των δύο γιατρών που έκαναν το αγροτικό τους στη Σαντορίνη και επέβαιναν σε μηχανάκι όταν έπεσε επάνω τους με το περιπολικό το οποίο είχε αποσπάσει προκειμένου να διαφύγει.

Οι γυναίκες φέρουν πολλαπλά και ανοιχτά κατάγματα στα άκρα, υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και βρίσκονται τώρα αντιμέτωπες με μια μακρά περίοδο αποθεραπείας.

--Τέλος, για τα άλλα δύο άτομα που τραυματίστηκαν κατά τη δραματική καταδίωξη του δράστη, η κοπέλα που φέρει ελαφρύ τραύμα στο πόδι από σφαίρα που εξοστρακίστηκε, είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο "Αγία Όλγα" ενώ ο αρχιφύλακας που χτυπήθηκε στο πρόσωπο από το μαχαίρι του δράστη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό και στη συνέχεια του δόθηκε εξιτήριο.

Το ζευγάρι είχε δεσμό επί πέντε χρόνια και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο.


No comments: