Wednesday

3 νέες φωτιές εκδηλώθηκαν αργά το μεσημέρι



Τρεις νέες φωτιές εκδηλώθηκαν αργά το μεσημέρι, στην Μυτιλήνη, στη Μεσσηνία και στο Αγρίνιο.

--Το μεγαλύτερο μέτωπο βρίσκεται στο νομό Μεσσηνίας, σε αγροτοδασική έκταση του δήμου Ανδανίας (περιοχή Παζαράκι). Έχουν σπεύσει 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες και 65 άνδρες σε πεζοπόρο τμήμα. Ρίψεις νερού από αέρος κάνουν 2 αεροπλάνα καναντέρ, 2 αεροπλάνα πετζετέλ και ένα ελικόπτερο.

--Στη Μυτιλήνη, η φωτιά καίει θάμνους και ξερά χόρτα, στο δήμο Μύθημνας (Αγία Λεμονή). Στην κατάσβεση συμμετέχουν 6 οχήματα με 15 πυροσβέστες, ένα αεροπλάνο τύπου πετζετέλ και ένα ελικόπτερο. Τις προσπάθειες των πυροσβεστών ενισχύουν εθελοντές από την περιοχή.

--Πυρκαγιά μαίνεται τέλος στο Αγρίνιο, στην περιοχή Ψηλά Αλώνια του δήμου Αγγελόκαστρου καίγοντας ξερά χόρτα. Για την κατάσβεση επιχειρούν 7 οχήματα με 15 πυροσβέστες και δύο πετζετέλ.

1 comment:

Dark Conofman said...

Καλημέρα δημοσιογραφίσκοι,

δέχεστε την επίθεση του σκοτεινού blogger- δεν είναι προσωπικό- τη δουλειά μου κάνω κι εγώ.

Στο άρθρο για το πώς βλέπουν τα ξένα μέσα την τραγωδία στη Σαντορίνη, λέτε ότι "είναι ατυχής η συγκυρία που συνέβη αυτό το έγκλημα, για τον τουρισμό" !

Έχουμε ένα έγκλημα με αποκεφαλισμούς, μαχαιριές, καταδιώξεις, κλοπή περιπολικών, κι εσείς σα να μας λέτε " Ρε παιδί μου, τώρα βρήκε κι αυτός να αποκεφαλίσει τη γυναίκα του; Δε μπορούσε να περιμένει μέχρι το Σεπτέμβριο;"

Η γνωστή ευαισθησία των δημοσιογράφων.

Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι αν έπαιρνα μία δεκάρα για κάθε ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος σας, θα είχα άπειρες γαμημένες δεκάρες.

Τέλος, η δημοσιογραφική ηθική, επιβάλλει στο τέλος κάθε άρθρου να υπάρχει το όνομα του δημοσιογράφου. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι η βάση της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας (τις οποίες λυμαίνεστε) - μπορείς να λες ότι θες, αρκεί να το λες επώνυμα και υπεύθυνα...

Τί σας λέω τώρα, δημοσιογραφίσκοι!...

Dark Conofman
07/08/08