Thursday

Σκληρή κόντρα στη Βουλή για τις δηλώσεις Καρχιμάκη


Σκληρή κόντρα στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης (18/6), μεταξύ του υπουργού Οικονομίας και του Μ.Καρχιμάκη, όταν ο πρώτος αντέδρασε έντονα στον ισχυρισμό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να εμπλέξει τη σύζυγο του Γ. Αλογοσκούφη στην υπόθεση του ΟΤΕ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η σύζυγος του κ. Αλογοσκούφη «ορίστηκε επισήμως, νόμιμος εκπρόσωπος για την Ελλάδα της αμερικανικής εταιρίας JONES LANG LA SALLE η οποία διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας της Deutsche Telekom».

Ο υπουργός Οικονομίας αντέδρασε, δηλώνοντας ότι «από το 1996 που ασχολείται με την πολιτική, η γυναίκα μου δεν έχει αναλάβει καμία δουλειά του δημοσίου». Πρόσθεσε ότι εάν η εταιρία που δουλεύει η σύζυγος του κάνει δουλειές στην Ελλάδα, τότε δεν θα την εκπροσωπεί.

Κάλεσε επίσης τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποδοκιμάσει τον κ. Καρχιμάκη, τονίζοντας: «Ο κ. Καρχιμάκης επιχείρησε να συνδέσει το γνωστό: ο άνθρωπος είναι θηλαστικό, ο σκύλος είναι θηλαστικό άρα ο άνθρωπος είναι σκύλος. Δεν αξίζει απαντήσεως. Η μόνη του πολιτική δραστηριότητα συνίσταται στην συκοφαντική σπίλωση πολιτικών προσώπων. Τίθεται όμως ένα θέμα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο κ Παπανδρέου διέγραψε τον κ. Σημίτη και έχει στο κόμμα του τον κ. Καρχιμάκη. Αν δεν θέλει να είναι κόμμα Παπανδρέου - Καρχιμάκη πρέπει να τον αποδοκιμάσει».

Ο κ. Αλογοσκούφης κατέληξε πως η σύζυγός του είναι μια γυναικα η οποία προσπαθεί να ζήσει τα παιδιά της και δεν έχει καμιά ενασχόληση με καμία δημόσια δραστηριότητα.

No comments: