Thursday

Νίκος Σεργιανόπουλος. Ένας τραγικός επίλογος


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα, μεταφέρθηκε η σορός του Νίκου Σεργιανόπουλου, η ιατροδικαστική εξέταση της οποίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (05/06).

Οπως ανακοίνωσε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας κος Φίλιππος Κουτσάφτης, ο 55χρονος ηθοποιός δέχθηκε συνολικά 21 μαχαιριές, που είχαν ως κύριο στόχο το λαιμό και την καρδιά και επέφεραν τρώση του λάρυγγος, ενώ έφερε και πολλαπλά τραύματα στους πνεύμονες. Στο δείκτη του δεξιού χεριού, υπήρχαν ίχνη πάλης, πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα προσπάθησε να αμυνθεί. Ο ιατροδικαστής δεν προσδιόρισε επακριβώς το μήκος του μαχαιριού με το οποίο δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ανέφερε όμως ότι ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς και ότι σε κάθε περίπτωση, ο δράστης είχε στόχο να επιφέρει το θάνατο και όχι απλά να προκαλέσει τραύματα. Επιπλέον, ο ηθοποιός συνέχισε να δέχεται μαχαιριές και μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με τις Αρχές, τέλος, ο δολοφόνος δεν είχε μαζί του το όπλο, όταν εισήλθε στο σπίτι του ηθοποιού, αλλά το πήρε από σετ έξι μαχαιριών που βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού. Ο ηθοποιός έφερε και 2 αμυδρές εκδορές στα γόνατα.

Οι ιατροδικαστικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα, σχετικά με το εάν και τί ακριβώς είχε καταναλώσει το θύμα, πρωτού εκπνεύσει. Μετά το πέρας αυτών, θα πραγματοποιηθούν και εξετάσεις στα νύχια του θύματος, ούτως ώστε να εντοπιστεί το DNA του δράστη, πράγμα όμως, όχι και τόσο εύκολο. Τα δακτυλικά αποτυπώματα οπωσδήποτε θα προσδιορίσουν την ταυτότητα του δράστη, εκτός εάν πρόκειται για οικονομικό μετανάστη.

Η οικιακή βοηθός, που κατέθεσε εκ νέου στην αστυνομία, έχει περιγράψει το στιλ, την ηλικία και γενικότερα το προφίλ των ανθρώπων που συναντούσε το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός. Σημαντικά αναμένονται να αποδειχθούν και τα αποτελέσματα της εξέτασης του αυτοκινήτου του ηθοποιού, καθώς και του κινητού του, με άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για να διαπιστωθεί εάν δέχθηκε κλήση από άτομο που σχετίζεται με τη δολοφονία του ή όχι.

2 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Οι κακοι λογαριασμοι κανουν τους κακους φιλους...Μακαρι να μαθουμε καποτε την αληθεια για την υποθεση....

Spartian said...

Αντίο ένδοξε καλλητέχνη,θα σε ενθυμούμε για πάντα με δάκρυα στην καρδιά.