Friday

Ζήτησε παράταση μέχρι το τέλος Ιουνίου για την απολογία του ο "κομιστής"


Νέα ημερομηνία για την απολογία του ζήτησε και έλαβε από το δεύτερο ειδικό ανακριτή ο φερόμενος ως κομιστής του DVD στην υπόθεση Ζαχόπουλου.

Ο Θ. Αναστασιάδης αντιμετωπίζει σε βαθμό κακουργήματος την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται χωρίς δικαίωμα να έχει λάβει γνώση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία υπέκλεψε και επεξεργάστηκε και στη συνέχεια διακίνησε με σκοπό να προσπορίσει για τον εαυτό του περιουσιακό όφελος.

Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι μετά τη διακίνηση του υλικού ζήτησε τη μεσολάβηση του αρμοδίου της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠ.Ε.Ε.) προκειμένου να μην συνεχιστεί η έρευνα που αφορούσε κατάθεση μεγάλου χρηματικού ποσού σε τράπεζα στο Κολωνάκι. Αυτό σημαίνει ότι η μεσολάβηση Κλαδά όντως ήταν κάτι που συνέβη, αδειάζοντας για ακόμη μια φορά την Κυβέρνηση που έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα Κλαδά και αρνιόταν πεισματωδώς την ανάμειξή του στο σκάνδαλο Κουκοδήμου - Κλαδά.
Ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αλέξανδρος Κατσαντώνης σχολιάζοντας είπε: «με φράσεις δεν κατηγορούνται άνθρωποι. Ο ανακριτής προσπάθησε να βγάλει από τη μύγα ξίγκι. Εγώ είδα τη δικογραφία και ξίγκι δεν βρήκα».

---Μάλλον θα περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα μέχρι να αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη για το ποιος είναι η μύγα και πού υπάρχει ξίγκι---

2 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Πηγε και αυτος ενα dvd και κατι τρεχει στα γυφτικα...Χανουμε την ουσια και μπλεκουσε σε συνουσια....

Anonymous said...

Αγαπητέ πρέζα tv δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος καπηλεύτηκε άκρως προσωπικό δεδομένο και το παρέδωσε σε κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ότι ζητήθηκε, όπως γράφει το κατηγορητήριο, από τον αρμόδιο της ΥΠ.Ε.Ε να μεσολαβήσει για να μην συνεχιστεί η έρευνα για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε καταθέσει σε τράπεζα.

- -> sharpshooter