Tuesday

Αντικατάσταση του Βουλευτή Γιάννη Μανώλη


Στην αντικατάσταση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μανώλη προχώρησε η κυβέρνηση λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης στη Βουλή, όπου και θα συζητηθεί η τροπολογία που προβλέπει την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων στις ζημιογόνες ή στις επιδοτούμενες από τον προϋπολογισμό Δ.Ε.Κ.Ο.

Ο Βουλευτής, είχε ενημερώσει νωρίτερα το κόμμα ότι διαφωνεί με την εν λόγω τροπολογία και δεν είχε σκοπό να την ψηφίσει ενώ ανέφερε ότι δεν θα αντιδρούσε στην περίπτωση αντικατάστασής του αν και δεν την ζήτησε. Το ίδιο δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Real FM, λέγοντας ότι από το κόμμα του είπαν πως «η συνήθης πρακτική είναι να αντικαθίστανται οι βουλευτές που έχουν διαφωνίες».

Τελικά, με την αντικατάστασή του τη θέση του πήρε ο βουλευτής Ηλείας, Γιώργος Κοντογιάννης, όπως ενημέρωσε το αρμόδιο θερινό τμήμα της Βουλής με επιστολή του, ο γ.γ. της Κ.Ο. της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης.

Ρεσιτάλ "Αντώναρος"

Απαντώντας στην ερώτηση για ποιο λόγο αντικαταστάθηκε ο κ. Μανώλης, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος είπε: « αυτό αφορά την κοινοβουλευτική διαδικασία και πρόσθεσε ότι από την εμπειρία του και τις πληροφορίες που έχει, αυτή η αλλαγή μελών των θερινών τμημάτων είναι μια συνήθης πρακτική, η οποία γίνεται με πλήρη γνώση, των μελών των τμημάτων τα οποία αντικαθίστανται. Δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερο», δήλωσε.

Όσο για το αν ο βουλευτής θα αντικατασταθεί και στο δείπνο που παραθέτει ο πρωθυπουργός στους βουλευτές των δυο θερινών τμημάτων, ο κ. Αντώναρος είπε: «στα δείπνα του πρωθυπουργού που γίνονται κάθε χρόνο καλούνται οι βουλευτές οι οποίοι μετέχουν στα δυο τμήματα».

No comments: