Sunday

Όλη η περιγραφή για τα έκτροπα στην Πάτρα - Όλη η αλήθεια μόνο στην momfi-gr


Και ενώ τα έκτροπα με τον κάθε λογής θερμόαιμο και ψευτοεπαναστάτη της κακιάς συμφοράς παίρνουν εξευτελιστική για τη χώρα έκταση στο κέντρο της Αθήνας, να σου σκάνε κάτι περίεργοι τύποι στην Πάτρα.

Και εκεί που κάθεσαι στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας που διαμένεις στη οδό Ερμού (στη Πάτρα), σου έρχονται οι τύποι αυτοί να «διαμαρτυρηθούν» και ψάχνεις να βρεις έναν γνωστό... Ε δεν μπορεί! Ένας Πατρινός θα υπάρχει σε αυτό το πλήθος… Βλέπεις λοιπόν τα κράνη, τις κουκούλες, τις κοτρώνες κτλ και λες «ποίοι είναι αυτοί που ήρθαν να ταράξουν την πόλη ΜΟΥ;» (σημ. οι Πατρινοί μπορεί να έχουμε χίλια ελαττώματα αλλά ένα είναι σίγουρο: την πόλη μας την λατρεύουμε και την σεβόμαστε!!).

Κατεβαίνεις κάτω λοιπόν και πας στον φίλο σου, τον καταστηματάρχη δίπλα και στον ξάδερφό σου τον έμπορο παραδίπλα και αναρωτιέστε όλοι μαζί «μα καλά τι κάνει η αστυνομία; εδώ είναι Πάτρα». Αρχίζεις τα τηλέφωνα στους φίλους σου που δουλεύουν εκεί (τον συμπαίκτη σου στο ΝΟΠ, τον παλιό σου συμμαθητή, όποιον έχεις! Γιατί κάποιον έχεις!) και ρωτάς «γιατί δεν κάνετε κάτι να τους διώξετε από δω ρε παιδιά;» και παίρνεις την αποστομωτική απάντηση «δεν μας αφήνουν να επέμβουμε, μας υποχρεώνουν να κάτσουμε εδώ όσο και να μας βρίζουν, ό, τι και να σπάνε».

Ε όχι αυτό πάει πολύ λες... ποία είναι αυτά τα ψευτοπαλίκαρα που θα μου διαλύσουν εμένα το μαγαζί μου...; Εν τω μεταξύ έχουν μαζευτεί κάτω κόσμος που φοβάται για τα μαγαζιά του έχοντας δει αυτές τις σκηνές «απείρου κάλους και υγιούς διαμαρτυρίας» στους δρόμους της Αθήνας. Και τότε είναι που χωρίς πολύ σκέψη

οι Πατρινοί πήραν τον νόμο στα χέρια τους!

Οι μισοί «διαδηλωτές» και «15χρονοι» βρίσκουν καταφύγιο στου Αφγανούς και οι άλλοι βγάζουν όπως όπως εισιτήρια στα ΚΤΕΛ για όποια περιοχή της Ελλάδας μπορείς να φανταστείς. Και μόλις τελειώσαν τα πολλά και εμφανίστηκαν τα κανάλια τσουπ νάτος και ο κύριος Φούρας με την υπέρμετρη αλαζονεία του άρχοντα στο πρόσωπό του να δηλώνει πως χρυσαυγίτες τα ξεκίνησαν όλα και να επιδεικνύει κάτι μπακαλόχαρτα με συνθήματα της Χρυσής Αυγής. Κύριε Μιχαλολιάκο σας παρακαλούμε πέστε στον αχάριστο δήμαρχο πως ούτε αυτή είναι η υπογραφή της Χρυσής Αυγής ούτε το χαρτί αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι χρυσαυγίτες. Και λες «ας πάρω τηλέφωνο τον φίλο μου τον δημοσιογράφο στο τοπικό κανάλι (δεν θα το ονομάσω) και να του πω ..: ποιοι χρυσαυγίτες αδερφέ; Εδώ είμαστε όλοι πολίτες

ανεξαρτήτως πολιτικού χρώματος που θέλουμε να διαφυλάξουμε τις περιουσίες μας, γιατί δεν το μεταφέρεις;;; ..για να πάρεις την εξής απάντηση: «Εδώ μας παίρνουν τηλέφωνο και μας απειλούν ότι αν δεν πούμε ότι ήταν χρυσαυγίτες θα μας κάψουν τον σταθμό»..

Υ.Γ. Μια έκκληση στους Πατρινούς.. Προσέχτε ποιους ψηφίζετε γιατί αντί να μας προστατεύουν.. μας βρίζουν φασίστες!


Γράφει: η mad

No comments: