Monday

Ποιός ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ Κ.Κ.Ε ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ;;;


Ποιός ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΑΙ Κ.Κ.Ε ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ;;;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΗΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ. ΜΑΖΙ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Κτίρια καίγονται στην Αθήνα - μία αγνοούμενη σε τράπεζα

Εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι βρίσκονται στις 8 το βράδυ στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Σύνταγμα στο οποίο έχει εκδηλωθεί φωτιά, ενώ την ίδια ώρα πολιορκείται από κουκουλοφόρους. Οι εργαζόμενοι καλούν προς βοήθεια ενώ γύρω στις οκτώ το βράδυ έφτασε βοήθεια από την Πυροσβεστική. Μία γυναίκα αγνοείται σε τράπεζα που έχει τυλιχθεί στις φλόγες καθώς δεν έχει διαπιστωθεί αν κατάφερε να βγει έξω. Στις φλόγες έχει παραδοθεί και δεύτερη τράπεζα στο Σύνταγμα καθώς και κτίριο στην οδό Φιλελλήνων.

Στα Προπύλαια σημειώθηκαν νωρίτερα καταστροφές σε καταστήματα τα οποία τυλίχθηκαν στις φλόγες επί της οδού Ιπποκράτους. Οι οδομαχίες συνεχίζονται στην περιοχή.

Προσαγωγές στο Σύνταγμα

Νωρίτερα, ένταση μεταξύ μαθητών και διαδηλωτών με τα ΜΑΤ επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος. Ομάδες διαδηλωτών φωνάζοντας συνθήματα και φερόμενοι κατά των ΜΑΤ εκσφενδόνισαν πέτρες και αντικείμενα εναντίον τους. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση βίας προς τους συγκεντρωμένους μαθητές, ρίψη δακρυγόνων και προσαγωγές κατά τις οποίες έσυραν μαθητές στα μάρμαρα του προαυλίου της Βουλής. Δακρυγόνα έριξαν τα ΜΑΤ και στην πλατεία Συντάγματος κοντά στις εξόδους του Μέτρο.

Το απόγευμα με μολότοφ, πέτρες και ξύλα επιτέθηκαν 30 νεαροί στο κτίριο της Διπλωματικής Ακαδημίας του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα και αυτοκίνητα στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την επίθεση οι νεαροί κατευθύνθηκαν στην Νομική Σχολή.

No comments: