Thursday

Eπίθεση κατά του δικομματισμού αλλά και των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ, εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα

Eπίθεση κατά του δικομματισμού αλλά και των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ, εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στα πλαίσια της 73ης ΔΕΘ.

Η κ. Παπαρήγα κάλεσε το λαό να καταψηφίσει τα δύο μεγάλα κόμματα και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ρεύμα του οπορτουνισμού στο λαϊκό κίνημα».

«Είκοσι χρόνια τώρα, παρά τη λαϊκή αγανάκτηση και τις λαϊκές αντιστάσεις, τους σημαντικούς αγώνες που αναπτύχθηκαν από τους εργαζόμενους, τη νεολαία, την αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους, τελικά τα μέτρα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων έχουν μπει σε εφαρμογή. Επομένως ήρθε η ώρα η λαϊκή πλειοψηφία, οι εργατοϋπάλληλοι που υποφέρουν και τα λαϊκά στρώματα να αποβάλουν το σύνδρομο ότι έχουν απέναντι τους έναν Γολιάθ και να μετατρέψουν τους σημερινούς νικητές σε οριστικά ηττημένους. Αυτό είναι το μήνυμα μας σταθερά από δω και μπρος. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε», επεσήμανε.

Σχετικά με την επίκαιρη υπόθεση της ΜονήςΒατοπεδίου επεσήμανε ότι το θέμα είναι παλιό και για συγκεκριμένους λόγους επελέγη από την αξιωματική αντιπολίτευση να έρθει ξανά στην επιφάνεια. Επίσης επιτέθηκε και κατά της μονής για την οικειοποίηση της γης που ανήκει στον ελληνικό λαό.

No comments: