Friday

Η μουσική σκηνή και η απαράδεκτη αντιμετώπιση προς τους πελάτες

Την Κυριακή 8 Μαρτίου είχα κλείσει τραπέζι στο Μετρό. Πήγα λοιπόν με την παρέα μου.

Η ιστορία ξεκινά στην πόρτα όπου περιμέναμε αρκετή ώρα μέχρι να μας εξυπηρετήσει κάποιος ενώ μας είχαν τονίσει στο τηλέφωνο να είμαστε 20.30 εκεί.

Ο κύριος στην είσοδο (μόνο κύριος δεν ήταν) μόνο που δεν μας έδειρε με την συμπεριφορά του.. Αντί να μας πει μια καλησπέρα και να είναι ευγενικός, μίλαγε απότομα και μας έβαζε μέσα στο μαγαζί λες και πηγαίναμε για σφάξιμο.. Μόλις μπήκαμε μέσα μας έβαλαν σε ένα τραπέζι στριμωχτά με τους δίπλα, οι οποίοι μας παρακάλεσαν να στριμωχτούμε κι άλλο διότι δεν χώραγαν.. Οκ, λοιπόν "το Μετρό σας φέρνει πιο κοντά"...

Κακήν κακώς αφού κάτσαμε, η παρέα μου δεν πίνει ρωτήσαμε αν μπορούμε να παραγγείλουμε ποτό. Μας λέει ο σερβιτόρος ότι φυσικά και μπορούμε με ελάχιστη κατανάλωση 35€ που σημαίνει ότι έπρεπε να παραγγείλουμε δεύτερο ποτό. Οκ σεβαστό.. Έλα όμως που μας φέρνει ξεροσφύρι τα ποτά χωρίς ούτε ένα ξηρό καρπό και φυσικά χωρίς νερό.. Δηλαδή αν πνιγώ πρέπει να έχω φέρει μαζί μου μπουκαλάκι????

Ζητάω ευγενικά τρία ποτήρια νερό και μου λέει το γκαρσόνι (δεν φταίει αυτός κάνει ότι του λένε) ότι κανονικά στο τραπέζι πρέπει να πάρουμε μπουκάλι νερό.. (Αχ σκέφτομαι ευχαριστώ που κατ' εξαίρεση μας δίνουν και ένα ποτήρι νερό.. Να ναι καλά..) Τολμάω λοιπόν να ζητήσω και κανένα ξηρό καρπό... Τι το θελα?? Μου λέει το ίδιο γκαρσόνι ότι ξηρό καρπό δίνουν σε μικρό μπολάκι στο μπαρ, αλλιώς το δισκάκι με τους ξηρούς καρπούς είναι για το μπουκάλι και φυσικά κοστίζει..(έχω πάει φέτος σε πολλά μαγαζιά και δεν ήταν έτσι...)

Μας αντάμειψε σίγουρα το πρόγραμμα αλλά αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο και προσβάλει και τους καλλιτέχνες..

Λυπάμαι πολύ που ο χώρος διασκέδασης μετατρέπεται σε χώρος "Πως να σου αδειάσουμε την τσέπη". Ντροπή τους ειλικρινά..

Εύχομαι κάποια στιγμή να υπάρξει μία ισορροπία μεταξύ τέχνης και νύχτας διότι χάνουν και οι θεατές και οι καλλιτέχνες.. Και ο μεγάλος κερδισμένος τελικά είναι ο κάθε επιχειρηματίας.. Κρίμα..


Από τον: Ανώνυμο